Leven na een beroerte

Het leven na een beroerte of herseninfarct is voor veel mensen een uitdaging. Zeker als je nog maar één bruikbare hand in plaats van twee handen hebt. Franck Handskills behandelt arm- en handproblemen na een beroerte. De behandeling hangt af van de conditie en ernst van de beperking van jouw arm en hand en je persoonlijke doelen of wensen.

Herstel na een beroerte

Iedereen herstelt op zijn eigen manier. Hoewel het herstel nooit helemaal te voorspellen is, is bekend dat hoe sneller je behandeld wordt en gaat oefenen, de kans op herstel of verbetering groter is. Zelfs na 1 jaar kun je nog verbetering zien. Alleen gaat het dan langzamer en met kleinere stapjes. Soms is de duur van een behandelingstraject in een revalidatiecentrum of bij een fysiotherapeut te kort of onvoldoende om het maximale uit je herstel te halen. Mogelijk geldt dit ook jou?

Van één naar twee bruikbare handen

Wanneer je gebruik kunt maken van twee handen, dan ben je zelfstandiger en beter in staat allerlei activiteiten op te pakken. Verbeter de kwaliteit van leven. Laten we samen prioriteit maken van je arm- en handfunctie. Ontdek hoe we dat doen of neem direct contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Neem contact opBehandelingen